Lid worden

Kanoën iets voor jou?

Kanoën is een echte buitensport en wordt veelal beoefend door mensen die ook veel wandelen, bergklimmen, fietsen of skeeleren. Kanoën kan bovendien heel goed worden gecombineerd met sportief kamperen, want in een goede kano past een complete lichtgewicht kampeeruitrusting.  De Groninger Kanovereniging organiseert vanuit haar prachtige clubgebouw aan het Paterswoldsemeer tussen Haren en Groningen tal van tochten en cursussen, waarin al die takken van kanosport kunnen worden aangeleerd en beoefend. Het programma van dit jaar staat in de kalender.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in natuurgebieden als de Weerribben, de Wieden, de Biesbosch en uiteraard op de Groninger maren en het Paterswoldsemeer. Sportievelingen kunnen hun grenzen verleggen op de Waddenzee en de Noordzee, terwijl sportiviteit en natuurbeleving samengaan in wildwatervaren in bijvoorbeeld de Ardennen. Wie energie over heeft, kan zich uitleven in het flitsende kanopolo, dat zowel in het zwembad als buiten wordt beoefend.

Introductiecursus

Wil je kennis maken het kanoën? En de GKV? Dan kun je de Introductiecursus Kajakvaren volgen om te ervaren hoe het is om te kanoën. En je kunt dan ook gelijk een beetje de sfeer proeven bij onze club. Lees hier meer over op de pagina introductiecursus.

Als je al kanoervaring hebt, kun je natuurlijk ook direct lid worden!

Kinderen

Voor kinderen zijn er diverse mogelijkheden om met het kanoën in aanraking te komen. Een daarvan is de Sporthopper. De Sporthopper bestaat uit een aantal lessen bij de GKV waarin je spelenderwijs met verschillende vormen van kanovaren in aanraking komt. Je kunt je hiervoor opgeven via je school (zie ook www.sporthopper.nl). Kinderen die daarna lid willen worden kunnen doorstromen naar de training op zaterdagochtend.

Direct lid worden

Om GKV lid te worden dien je het aanmeldingsformulier en incassomachtiging in te vullen. Je kunt de ingevulde documenten per post sturen naar de secretaris, (per adres:  secretaris, GKV Hoornsedijk 4 9752Xj Haren, of per mail (secretaris@groningenkv.nl) met de gescande machtiging (graag pdf formaat) als bijlage).

De jaarlijkse contributie voor lidmaatschap  is te vinden in de tarieven bijlage van de statuten en reglementen.

GKV Nieuwsbrief

De GKV Nieuwsbrief verschijnt elke maand met aankondigingen van tochten, nieuws van de verschillende commissies en vaargroepen en andere interessante informatie voor de leden. Wil je elke maand de GKV Nieuwsbrief ontvangen, schrijf je dan in via deze link. Hier kun je ook voorgaande edities van de Nieuwsbrief lezen. Nieuwe leden moeten zich zelf inschrijven voor de GKV Nieuwsbrief.

 

 

 

Veranderingen doorgeven 

Als je gaat verhuizen of als je een (extra) boot wilt stallen of er is een andere verandering in je situatie die je wilt doorgeven, dan kan dat online via dit formulier