Nieuws

Deadline kopij Nieuwsbrief naar de 25e

De deadline voor het inleveren van tekst en foto's voor de Nieuwsbrief schuift een paar dagen op. Tot op heden kon je tot de 20e van de maand inleveren, zoals gebruikelijk was in de tijd dat we ons verenigingsnieuws moesten laten drukken en per post versturen. Nu we geheel digitaal werken, is de productietijd van de Nieuwsbrief een stuk korter dan in de tijd van het papieren en onvolprezen Boegbeeld. Daarom heb je met ingang van deze maand tot de 25e van de maand 

Leer kanoën bij de GKV

Datum: 
23 januari 2019

Onze introductiecursussen starten weer op 18 april 2019 en gaan door tot eind juli. Een cursus bestaat uit een vijf-tal lessen van ongeveer ander half uur. Als je mee wilt doen kijk dan op onze cursus pagina 

Momenteel gaan onze kentercursussen in het Helperzwembad nog door, elke zondagmiddag. Daarnaast is er elke maandagavond zaal training van 7 tot half negen.  

Afhankelijk van het weer, en ijsgang wordt er door verschillende groepen nog wel getraind en/of gevaren op en vanaf onze loods aan het Hoornsediep. 

 

 

Impressie van de GKV kentercursus

ONZECLUBWINKEL.NL

             

De GKV aangesloten bij ONZE CLUBWINKEL

Via Onzeclubwinkel ontvangt een verenigingslid extra korting op internetaankopen én ontvangt de vereniging voor iedere aankoop hiervoor een bonus. Een uitgelezen en eenvoudige manier om de verenigingskas van een extra randje vet te voorzien, zonder dat hier veel 'vrijwilligerstijd' voor nodig is.   Doet een verenigingslid via Onzeclubwinkel een internetaankoop, dan gaat twee delen van de commissie die door de webshop wordt betaald terug naar de deelnemer en naar de vereniging. Een win-win situatie dus. Ga maar eens kijken op www.onzeclubwinkel.nl                                                                   

Zaaltraining voor GKV leden

TrainingElke maandagavond  (19.00 tot 20.30 uur) is er zaaltraining voor senioren/masters.
Deze training staat open voor alle GKV'ers. Het programma bestaat uit drie blokken van zes weken waarin telkens een circuittraining, gericht op kanoën, op het programma staat. Voor mensen die dit jaar zijn begonnen met kanoën bij de GKV is het leuk om op deze manier in de winter actief te blijven. Het wordt op deze manier veel makkelijker om volgend seizoen weer op tijd in de boot te stappen.Inmiddels is het een goede gewoonte om na afloop van de training even te socializen in de Stadjershal.

Willem van der Lely erelid

Zaterdag 24 september is Willem van der ley benoemd tot erelid van onze vereniging. Ter ere van Willem is de kano-vijver bij de loods "Willemsgat" gedoopt. En was er feest op de loods met een fantastische band die louter uit (ex) GKV leden bestond. 

Willem van der Lely benoemd tot erelid van GKV omdat hij jarenlang vele kanopolospelers heeft getraind en gecoached en daarnaast een grote rol heeft gespeeld in het opbouwen van de kanopolosport binnen  de GKV en in Nederland. Hij heeft zich ingezet voor de breedtesport, heeft toernooien georganiseerd en is zelfs coach geweest van de nationale jeugdselectie. Veel van zijn pupillen zijn internationals geworden en verschillende nationaal kampioen of zelfs wereldkampioen.

Pagina's