Nieuws

Clubdag 19 oktober

Datum: 
25 september 2019 tot 25 oktober 2019

Kom op zaterdag 19 oktober en zondag 20 oktober naar ons gezellige clubweekend. De zaterdag wordt gevuld met uitdagende activiteiten op het gras, in de vijver en de sloot, waar iedereen aan mee kan doen. We strijden in teams: in het Hoornsdiepje K4 varen (spannend!), op het gras doen we een zeehondenrace en in de polovijver is een wedstrijdparcours uitgezet. Ook proberen we een boottrekwedstrijd op het water te houden. Aan het eind van de middag is er een oriëntatietocht op het Paterswoldsemeer. 
Natuurlijk is 's avonds gezamenlijk eten ook een belangrijk onderdeel van deze dag.
Op zondag staat er een rondje Stad en brandingvaren op het programma.


GKV-afvaardiging EK Kanopolo

Datum: 
28 augustus 2019 tot 31 augustus 2019

Kanopolo Oranje GKV-ers

Zes leden van de Groninger Kanovereniging (GKV) naar Europese Kampioenschappen (EK) Kanopolo in Coimbra (Portugal).

 

Vijf spelers en een coach, allen lid van de GKV, zullen dit jaar Nederland vertegenwoordigen tijdens de EK Kanopolo van 28 augustus t/m 1 september. 49 Teams uit 18 Europese Landen strijden in Coimbra om een felbegeerde beker.

 

Op de foto van links naar rechts:

Jouke Sjollema , 28 jaar, vanaf 2011 in de Herenselectie; in 2012 Wereldkampioen en in 2009 en 2010 Herenselectie <21 jaar.

Ricardo Wight, 29 jaar, vanaf 2013 driemaal in de Herenselectie en van 2008 t/m 2011 speler Herenselectie < 21 jaar.

Thura Breedt Bruijn,  16 jaar, debuteert bij de Dames <21 jaar.

Linda van As, 22 jaar, debuteert dit jaar bij de Dames en in 2017 en 2018 speelster bij de Dames <21 jaar.

Linde Verhofstad,  18 jaar debuteert bij de Dames < 21 jaar.

Youri Harder, 24 jaar is sinds dit jaar trainer/coach van de Heren <21 jaar.

 

Meer weten?

www.groningenkv.nl

www.canoepoloportugal.com

Deadline kopij Nieuwsbrief naar de 25e

De deadline voor het inleveren van tekst en foto's voor de Nieuwsbrief schuift een paar dagen op. Tot op heden kon je tot de 20e van de maand inleveren, zoals gebruikelijk was in de tijd dat we ons verenigingsnieuws moesten laten drukken en per post versturen. Nu we geheel digitaal werken, is de productietijd van de Nieuwsbrief een stuk korter dan in de tijd van het papieren en onvolprezen Boegbeeld. Daarom heb je met ingang van deze maand tot de 25e van de maand 

Leer kanoën bij de GKV

Datum: 
23 januari 2019

Onze introductiecursussen starten weer op 18 april 2019 en gaan door tot eind juli. Een cursus bestaat uit een vijf-tal lessen van ongeveer ander half uur. Als je mee wilt doen kijk dan op onze cursus pagina 

Momenteel gaan onze kentercursussen in het Helperzwembad nog door, elke zondagmiddag. Daarnaast is er elke maandagavond zaal training van 7 tot half negen.  

Afhankelijk van het weer, en ijsgang wordt er door verschillende groepen nog wel getraind en/of gevaren op en vanaf onze loods aan het Hoornsediep. 

 

 

Impressie van de GKV kentercursus

ONZECLUBWINKEL.NL

             

De GKV aangesloten bij ONZE CLUBWINKEL

Via Onzeclubwinkel ontvangt een verenigingslid extra korting op internetaankopen én ontvangt de vereniging voor iedere aankoop hiervoor een bonus. Een uitgelezen en eenvoudige manier om de verenigingskas van een extra randje vet te voorzien, zonder dat hier veel 'vrijwilligerstijd' voor nodig is.   Doet een verenigingslid via Onzeclubwinkel een internetaankoop, dan gaat twee delen van de commissie die door de webshop wordt betaald terug naar de deelnemer en naar de vereniging. Een win-win situatie dus. Ga maar eens kijken op www.onzeclubwinkel.nl                                                                   

Pagina's