img-1742

De Groninger Kanovereniging       

De GKV is een zeer actieve vereniging waar zes verschillende disciplines worden beoefend. Je kunt bij ons lekker recreatief peddelen, alleen of in een groep, en je kunt meegaan met vaartochten in Nederland of op de Waddenzee. Maar ook voor wedstrijdsport is er ruimte: kanopoloën en vlakwaterwedstrijdvaren. Ook worden regelmatig meerdaagse kano-kampeertochten georganiseerd, zowel in Nederland als in het buitenland. Ons verenigingsgebouw staat vlakbij het Paterswoldsemeer, op hooguit twintig minuten fietsen van de Grote Markt.

We geven meerdere malen per jaar introductiecursussen waar je, zonder verplichting tot lidmaatschap, kennismaakt met de kanosport. Voor groepen organiseren wij kano-clinics. Benieuwd? Neem gerust contact op!

Blog

Hieronder zie je de laatste nieuwsberichten. Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht.

Introductiecursussen 2024

Datum: 26 februari 2024  -  Categorie: Algemeen
Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom bij onze vereniging! Om ervaring op te doen zijn er introductie cursussen. De cursusdata voor 2024 zijn nu bekend. Deze cursus is naast het aanleren van de basisvaardighed...

ALV 2024

Datum: 08 februari 2024  -  Categorie: Algemeen
Op woensdag 6 maart om 19:30 wordt de ALV van 2024 gehouden. Een belangrijk onderdeel van deze ALV zijn de wijzgingen van de statuten. Hierover heb je een mail ontvangen. Alle documenten zijn te vinden onder besloten ...

Winteractiviteiten

Datum: 25 oktober 2023  -  Categorie: Algemeen
In de activiteiten kalender kan je nu een overzicht zien van alle winteractiviteiten. Vele leuke dingen te doen deze winter!

GKV op TV

Datum: 28 juni 2023  -  Categorie: Algemeen
Groeten uit Groeningen is een erg leuke serie van OOG TV. In de aflevering over het paterswoldesemeer komt ook de GKV ruimschoots in beeld (vanaf iets over de helft).

Extra introductiecursus

Datum: 28 juni 2023  -  Categorie: Algemeen
We hebben een extra introductiecorsus kunnen plannen. Deze begint op 4 augustus, 5 maal op de vrijdag. Opgave via de Introductriecursus pagina.

Naar nieuwsoverzicht