img-1742

De Groninger Kanovereniging       

De GKV is een zeer actieve vereniging waar zes verschillende disciplines worden beoefend. Je kunt bij ons lekker recreatief peddelen, alleen of in een groep, en je kunt meegaan met vaartochten in Nederland of op de Waddenzee. Maar ook voor wedstrijdsport is er ruimte: kanopoloën en vlakwaterwedstrijdvaren. Ook worden regelmatig meerdaagse kano-kampeertochten georganiseerd, zowel in Nederland als in het buitenland. Ons verenigingsgebouw staat vlakbij het Paterswoldsemeer, op hooguit twintig minuten fietsen van de Grote Markt.

We geven meerdere malen per jaar introductiecursussen waar je, zonder verplichting tot lidmaatschap, kennismaakt met de kanosport. Voor groepen organiseren wij kano-clinics. Benieuwd? Neem gerust contact op!

Blog

Hieronder zie je de laatste nieuwsberichten. Klik hier voor het complete nieuwsoverzicht.

GKV op TV

Datum: 28 juni 2023  -  Categorie: Algemeen
Groeten uit Groeningen is een erg leuke serie van OOG TV. In de aflevering over het paterswoldesemeer komt ook de GKV ruimschoots in beeld (vanaf iets over de helft).

Extra introductiecursus

Datum: 28 juni 2023  -  Categorie: Algemeen
We hebben een extra introductiecorsus kunnen plannen. Deze begint op 4 augustus, 5 maal op de vrijdag. Opgave via de Introductriecursus pagina.

Klussendag voorjaar 2023

Datum: 10 april 2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Leon
Op zaterdag 29 april is er weer een klussendag. Een dag waarop we hopelijk een aantal van de klussen die gedaan moeten worden kunnen uitvoeren. We hopen dat veel leden komen helpen want er is een boel te doen. Van 09...

Algemene ledenvergadering 2023

Datum: 29 januari 2023  -  Categorie: Algemeen
Op woensdag 8 maart 2023 om 20:00 wordt de ledenvergadering 2023 gehouden op de loods. De agenda en de vergaderstukken zijn toegezonden en staan ook op de MijnGKV omgeving onder besloten items.

Kanopolo cursus

Datum: 21 juli 2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Simone en Leon
Op zaterdag 17 september 13:00 start een nieuwe introductiecursus kanopolo. In 9 lessen kan je kennismaken met deze uitdagende sport en kijken of het wat voor je is. De cursus wordt gegeven op onze eigen kanopolo vijv...

Naar nieuwsoverzicht