Lid worden

Kanoën, iets voor jou?

Kanoën is een echte buitensport en wordt beoefend door mensen die meestal ook graag wandelen, bergklimmen, fietsen, wielrennen of skeeleren. Kanoën kan bovendien heel goed worden gecombineerd met sportief kamperen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in waterrijke gebieden als de Weerribben, de Wieden, de Biesbosch en uiteraard op de Groninger maren en het Paterswoldsemeer. Sportievelingen kunnen hun grenzen verleggen op de Waddenzee en de Noordzee, en wie een gezonde dosis competitiedrang bezit, kan zich uitleven in vlakwaterwedstrijdvaren. Als je energie over hebt, kan je die kwijt in het dynamische kanopolo.

Introductiecursus

Wil je kennis maken het kanoën? En de GKV? Dan kun je de Introductiecursus Kajakvaren volgen om te ervaren hoe het is om te kanoën. En je kunt dan ook gelijk een beetje de sfeer proeven bij onze club. Lees hier meer over op de pagina introductiecursus.

Als je al kanoervaring hebt, kun je natuurlijk ook direct lid worden!

Kinderen

Voor kinderen zijn er diverse mogelijkheden om met het kanoën in aanraking te komen. Een daarvan is de Sporthopper. De Sporthopper bestaat uit een aantal lessen bij de GKV waarin je spelenderwijs met verschillende vormen van kanovaren in aanraking komt. Je kunt je hiervoor opgeven via je school (zie ook www.sporthopper.nl). Kinderen die daarna lid willen worden kunnen doorstromen naar de training op zaterdagochtend.

Direct lid worden

Om GKV-lid te worden dien je het aanmeldingsformulier in te vullen.

Je kunt de ingevulde documenten per post sturen naar de secretaris, (per adres:  secretaris, GKV Hoornsedijk 4 9752Xj Haren, of per mail naar siraterces.[antispam].@groningenkv.nl met de gescande machtiging (graag als pdf formaat) als bijlage).

De hoogte van de jaarlijkse contributie voor lidmaatschap is te vinden op het contributieformulier

Nieuwsbrief

De GKV Nieuwsbrief verschijnt elke maand met aankondigingen van tochten, nieuws van de verschillende commissies en vaargroepen en andere interessante informatie voor leden en iedereen die is geïnteresseerd in onze vereniging. Wil je de GKV Nieuwsbrief ontvangen, schrijf je dan in via deze link. Hier kun je ook voorgaande edities van de Nieuwsbrief lezen. Nieuwe leden moeten zich zelf inschrijven voor de GKV Nieuwsbrief.

Veranderingen doorgeven 

Als je gaat verhuizen, als je een (extra) boot wilt stallen of als er een andere verandering in je is situatie die je wilt doorgeven, dan kan dat online door in te loggen links bovenin.  

Opzeggen lidmaatschap

Opzegging van het lidmaatschap moet voor 1 december schriftelijk worden ingediend bij de ledenadministratie, via mailadres eitartsinimdanedel.[antispam].@groningenkv.nl. De opzegging van het lidmaatschap wordt door de ledenadministratie binnen 14 dagen schriftelijk bevestigd.

(conform Statuten, artikel 9, alsmede: Huishoudelijk Reglement 2015 a. Algemeen, artikel 7 opzegging lidmaatschap)