Hoe werkt de GKV?

Je bent lid geworden van een actieve sportvereniging, waar veel te beleven valt. Behalve dat je op een sportieve manier aan je trekken kunt komen, kun je met de GKV ook genieten van de natuur tijdens vaartochten op vlakwater, op zee of in wildwatergebieden. Bovendien is de GKV een ontmoetingsplek, waar je mensen tegenkomt met dezelfde belangstelling voor buiten- en watersport. Bijna de helft van de leden is actief als vrijwilliger. Deze pagina dient als verzamelplaats voor alle informatie om bij de club te starten. 

Persoonlijke gegevens

Het e-mailadres dat bekend is bij de ledenadministratie is leidend!

Leden zijn zelf verantwoordelijk voor een correcte vermelding van hun gegevens bij de leden- en vlootadministratie. Veranderingen kun je doorgeven via deze website. 

Nieuwsbrief

Elke maand verschijnt de GKV Nieuwsbrief. Om die per e-mail te ontvangen moet je zelf in actie komen. Klik hier om je in te schrijven voor de GKV Nieuwsbrief. 

Uitschrijven kan met de link onderaan de Nieuwsbrief.

Een eigen sleutel

Als je een sleutel voor het botenhuis (de Loods) wilt ontvangen, stuur dan een e-mail aan rotanidroocsusruc.[antispam].@groningenkv.nl 

Marjan Cornelissen zal je een uitnodiging voor een sleutelcursus toesturen. De sleutelcursus beslaat één dagdeel. Je krijgt eerst de GKV-huisregels uitgelegd en vervolgens ontvang je de sleutel. Je betaalt dan een borg van € 20,-.

Vrijwilligers

Je zult gauw ontdekken dat er veel moet worden gedaan in een vereniging waar zoveel gebeurt en die bovendien een fraai eigen pand en vele boten bezit. Al die activiteiten moeten worden georganiseerd en begeleid, terwijl in het onderhoud van gebouw, terrein en vaarmateriaal veel tijd gaat zitten. Dat werk wordt allemaal door de leden zelf gedaan. We rekenen er daarom op dat ook jij je gaat inzetten voor de vereniging. Zonder de inzet van de vrijwilligers is het voortbestaan van de GKV tenslotte onmogelijk.

Opgeven als vrijwilliger? Stuur een mailtje naar siraterces.[antispam].@groningenkv.nl 

Vaargroepen

Wil jij digitaal op de hoogte blijven van de activiteiten van een vaargroep? Meld je aan door een e-mail te sturen aan de betreffende kanodiscipline waar jij je denkt thuis te voelen. Bijvoorbeeld:

Clubavond

Dé GKV-clubavond is op woensdag, vaar mee en kom na afloop gezellig bijkletsen in de kantine!

Opgeven voor toer- en zeetochten

Kanotochten worden doorgaans aangekondigd in de Nieuwsbrief. Je kan je opgeven voor een kanotocht op twee verschillende manieren:

  • Via een intekenlijst op de Loods
  • Via een appje of mailtje naar de tochtleider
  • (soms) via een inschrijfformulier (google docs) of online sheet

Opgeven voor zeekanotochten gaat via de groepen die zij hanteren. Voor elke tocht waarvoor je geschikt bent, word je via de mail benaderd. 

Opgeven voor zeekanogroepen

Opgeven voor zeekanoën kan via een mailtje naar eissimmoconakeez.[antispam].@groningenkv.nl

In eerste instantie kom je in de A- (aspirant) groep. Bij genoeg ervaring kan je overgaan naar de B- en de C-groepen. 

Opgeven voor polotrainingen

Stuur een mail aan oloponak.[antispam].@groningenkv.nl

Opgeven voor vlakwater

Stuur een mail aan peorgreot.[antispam].@groningenkv.nl

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen worden in de ton in de hal bewaard. Eenmaal per jaar wordt de ton leeggehaald. De spullen worden uitgestald en weggegeven aan wie er belangstelling voor heeft, de rest wordt weggebracht.