Coronamaatregelen GKV

Geplaatst op 15-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Klaas Sjollema

Let op: ondertussen zijn de maatregelen verder aangescherpt. Kijk voor meer informatie naar de meest recente berichten over Corona.

Beste leden van de GKV, 

Zoals jullie waarschijnlijk al zagen aankomen heeft het bestuur besloten alle clubactiviteiten voorzover deze zich binnen afspelen tot en met 31 maart af te gelasten. Dit is in lijn met de adviezen van  het NOC-NSF  om de gevolgen van het coronavirus te beperken. 

Dit betekent dat de zaaltraining niet meer doorgaat en dat voor de pitchavond van 18 maart wordt gekeken of er een andere datum gevonden kan worden. De alv van 25 maart wordt vooralsnog verplaatst naar 15 april. Alle vergaderingen/bijeenkomsten op de loods gaan niet door, daar moeten andere afspraken voor gemaakt worden.

Het is vooralsnog geen probleem om buiten te gaan varen/trainen, vermits in kleine groepen natuurlijk. Vermijd ook dat er  meerdere mensen tegelijk in de kantine, krachthonk  en kleedkamers aanwezig zijn. Dit betekend dat je je bijvoorkeur thuis omkleed en de gezelligheid van de kantine maar even moet opschorten tot na deze crisis.

In de hoop dat deze pandemie snel onder controle is en we elkaar weer snel kunnen ontmoeten.

Namens het bestuur

Klaas Sjollema  (voorzitter)