Coronamaatregelen GKV: Update 30 september

Geplaatst op 30-09-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Leon Paagman
Beste mensen,

De maatregelen die dinsdag door minister-president Rutte zijn aangekondigd, hebben ook gevolgen voor ons. Zo zullen we helaas per direct de kantine moeten sluiten. Dus niet nakletsen, koken, vergaderen. De kleedruimtes blijven wel toegankelijk, binnen de regels zoals ik die al in laatste nieuwsbrief nogmaals heb aangestipt. 
Deze maatregelen hebben formeel geen gevolgen voor de zaaltrainingen en de cursussen + trainingen in het zwembad. Maar veel mensen voelen zich er niet veilig bij. Daarom kijken we naar andere mogelijkheden. Voor de zaaltrainingen kijken we bijvoorbeeld of er een mogelijkheid is om in de open lucht iets gezamenlijk te doen. We vragen de gemeente daarnaast hoe flexibel zij kunnen zijn met betrekking tot de reservering van de zaal, stel dat de Corona-situatie zich toch verbetert in de komende maanden. Datzelfde proberen we ook met het zwembad. Als we meer weten, horen jullie het z.s.m. We proberen ook deze winter dingen voor onze leden te organiseren, maar het moet wel verantwoord zijn. 

Nadere informatie is ook te vinden op de site van het Watersportverbond: https://www.watersportverbond.nl/nieuws/corona-update-28-september?fbclid=IwAR0WF15cJ1uhgo92iNx8jHpRw4Git9y4uWS0fVJKsDngn9_isMp17BLUQVE

Met vriendelijke groet,
Leon Paagman
Voorzitter