GKV Coronanieuws: update

Geplaatst op 15-12-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Leon Paagman

Beste leden,


De gevolgen van de lockdown zoals maandag 14 december afgekondigd, laten niets aan duidelijkheid te wensen over voor de GKV. Alle activiteiten die we als vereniging nog konden organiseren liggen tot zeker 19 januari stil. Dus geen zaaltrainingen meer en ook het krachthonk gaat dicht. Met zijn tweeën het water op kan natuurlijk nog steeds. Doe dat ook, bewegen en buiten zijn kunnen ons helpen door deze lastige periode te komen. Maar ook om toch nog op een verantwoorde wijze nog een beetje met elkaar in contact te blijven. Zorg natuurlijk voor de juiste kleding bij deze temperaturen. En leuk als je een foto van je activiteit in een van de app groepen zet natuurlijk.
Laten we hopen dat deze maatregelen een flink effect hebben op de verspreiding van het virus, zodat we in 2021 weer samen het water op kunnen en elkaar weer op de vereniging kunnen ontmoeten.

Een memorabel moment is het donderdag 16 december: op deze datum in 1970 is de GKV opgericht. We bestaan nu dus echt 50 jaar. En dat het een memorabel lustrum jaar is, mag duidelijk zijn. Dat we in 2021 de schade maar goed in mogen halen!

Voor de komende feestdagen wensen we jullie alle goeds toe. In de eerste plaats in goede gezondheid maar ook met gezelligheid, al zal dat in de kleine kring moeten zijn.

Namens het bestuur,

Leon Paagman