Oproep: Sterke verhalen gezocht!

Geplaatst op 29-03-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Redactie

25390cbc-a8b7-404e-ac30-c6611c960fd9


Dit jaar vieren we dat de GKV vijftig jaar bestaat. Er staan natuurlijk de nodige feestelijke activiteiten op til en ook in de Nieuwsbrief willen we aandacht aan dit jubileum besteden. Zo willen we graag sterke, mooie, spannende, historische, humoristische en anderszins bijzondere verhalen verzamelen, die te maken hebben met onze sport of met de vereniging.


De meesten van jullie kennen het boek 'Kajakverhalen'. Wij zijn ervan overtuigd dat binnen de GKV ook meer dan genoeg leden zijn die een dergelijk verhaal te vertellen hebben. Dan kun je denken aan tochten in verre landen, onder extreme omstandigheden, schitterende of juist rampzalig verlopen tochten. Alles wat de moeite van het vertellen waard is, kan in aanmerking komen. Mooie foto's zijn uiteraard ook welkom.

Op dit moment hebben we nog niet besloten of we volgend jaar alle verhalen in één keer in de Nieuwsbrief opnemen, of dat we een speciale uitgave samenstellen.
Heb je een speciale herinnering aan het kanoën of aan de GKV, schrijf het op. Het hoeft niet van hoog literair gehalte te zijn en wij kunnen je helpen de tekst wat te stroomlijnen als dat nodig mocht zijn.
Stuur je tekst naar eitcader.[antispam].@groningenkv.nl.