Clinics

De GKV biedt ook een aantal clinics aan die bij de club en eventueel op locatie gehouden kunnen worden. 

Clinic Kanopolo: kanopolo is een teamsport waarbij twee partijen van elk vijf spelers zoveel mogelijk doelpunten proberen te maken. De spelers zitten in een kleine wendbare kano en dragen verplicht een zwemvest en een helm. Een uitdagende sport waarin je je grenzen kan verleggen. Zie ook Kanopolo.

Duur clinic: anderhalf uur

Kosten: 22,50 euro per deelnemer

Minimaal 8 deelnemers

Clinic Toervaren: vaar op meren, rivieren en kanalen. Ervaren instructeurs begeleiden je langs mooie plekjes in Groningen. Kom tot rust en geniet van de natuur om je heen.

Duur clinic: anderhalf uur

Kosten: 22,50 euro per deelnemer. Als de clinic op een andere locatie wordt gegeven, zijn de kosten 32,50 euro plus brandstofvergoeding.

Minimaal 8 deelnemers

Combinatie Toervaren en Kanopolo: Spreken beide activiteiten je aan, dan is het mogelijk een combinatie te maken. Eerst ga je dan anderhalf uur actief kanopoloën en daarna duik je met je kano de natuur in en kom je tot rust in de mooie wateren van Groningen. Andersom is ook mogelijk.

Duur clinic: twee keer anderhalf uur

Kosten: 45 euro per deelnemer

Minimaal 20 deelnemers

Feestjes

In en rond het verenigingsgebouw kunnen ook kinderfeestjes worden gehouden. Daarvoor geldt een tarief van 15 euro per kind.

De kantine (met bar en volledig uitgeruste keuken) kan, enkel en alleen tijdens een clinic, gehuurd worden voor € 150,00 per dagdeel.

Offerte aanvragen

Een offerte kunt u aanvragen via scinilc.[antispam].@groningenkv.nl.

2019-03-08-21-05-13